Ny sängBebisarna fick en ny säng förra veckan. En som dom båda 2 kan sova i samtidigt.

Balkong mys

Alfons älskar att sitta på balkongen och spana på allt som rör sig där nere. Nisse tycker det är kul i 8 sekunder sen går han in så det blev bara ett par snabba bilder på honom. Det är desta svårare att få in Affe, det blir oftast med en smula våld för han blir inte lycklig när han ska in.Världens mysigasteMåste bara säga att jag har världens mysigaste katter. Alltid när Husse är borta..som han är nu, är dom som små plåster. Ska ligga i knät ska följa med överallt och självklart sova i sängen. Problemet är bara att Herr Nilsson har en inbyggd väckarklocka som ringer klockan 5.30 VARJE morgon och då ska man upp och leka.
På nått sätt är det bara jag som vaknar när han håller på så igår provade jag den jätte smarta idén att byta platser i sängen och wopps så är det husse som får utsättas för Nisse attack på morgonkvisten. Detta går ju jätte bra sålänge vi är lediga men imorgon är det upp och jobba så i natt får katterna vara instängda.

Det här med katterna på natten är ett problem för oss för ja kan inte sova om dom är i sovrummet. Och stänger vi dörren kraffsar Alfons som en galning och piper tills han får komma in. Så nu har dom fått börja sova i badrummet på nätterna..men idag upptäckte vi att dom börjat gnaga sönder dörrkarmen så det funkar inte heller. Ger snart upp..antagligen skall man väl inte sova om man har katt helt enkelt.
Någon som har något tips?

Glad påsk!

Önskar Nisse & Alfons som smaskar påskägg.

Chihuahua monster på besök

Igår kväll kom det lilla monstret på besök igen. Nisse puckad som han är fattade inte att han hade tänder men Alfons fick nån slags flashback från förra gången och höll sig på säkert avstånd bakom sin Hello Kitty bag.


Han är rätt söt ändå


Alfons smyger bakom påsen


Lee-Loo vill pussas


Det vill Nisse med


Men sedan blir det för mycket pussar


Då övergick Nisse till stryk istället.


Kom hit då så jag får smälla till dig byracka.
Lillebror kom med presenter

Den färgglada piskan blev snabbt en stor favorit och är snart helt slaktad. Det gröna snöret smakar nog bäst för det finns minst kvar av det.AlfonsMyser i fönstret


Alfons ligger framför


och Nisse bakom


den röda handduken som får agera rullgardin för tillfället

Kaninen Zorro


Var vi och hälsade på för några dagar sedan. Han ser ut som min och Alfons son. Men det är han inte..han är bara lika söt som oss!
Här bor han!

Pusskalas

Monopol

Nisse är en hejjare på spel. Här försäker han lära lillebror att spela Monopol."Du hämtar en tärning..""Sen slår du till den""och får du fel nummer väntar du tills ingen ser och byter sida på den"

( Nisse har lärt sig spela monopol av husse därav sina fina spel kunskaper )

Massa hår och massa hålNisse hårar som en gris just nu. Sånt här får plockas av varje dag från stackarn.Se så duktiga dom vart i natt. Ibland undrar jag om det inte är lite hund i dom änd.

RSS 2.0