Världens mysigasteMåste bara säga att jag har världens mysigaste katter. Alltid när Husse är borta..som han är nu, är dom som små plåster. Ska ligga i knät ska följa med överallt och självklart sova i sängen. Problemet är bara att Herr Nilsson har en inbyggd väckarklocka som ringer klockan 5.30 VARJE morgon och då ska man upp och leka.
På nått sätt är det bara jag som vaknar när han håller på så igår provade jag den jätte smarta idén att byta platser i sängen och wopps så är det husse som får utsättas för Nisse attack på morgonkvisten. Detta går ju jätte bra sålänge vi är lediga men imorgon är det upp och jobba så i natt får katterna vara instängda.

Det här med katterna på natten är ett problem för oss för ja kan inte sova om dom är i sovrummet. Och stänger vi dörren kraffsar Alfons som en galning och piper tills han får komma in. Så nu har dom fått börja sova i badrummet på nätterna..men idag upptäckte vi att dom börjat gnaga sönder dörrkarmen så det funkar inte heller. Ger snart upp..antagligen skall man väl inte sova om man har katt helt enkelt.
Någon som har något tips?

Kommentarer
Postat av: Agnes

Underbara katter du har! Jag har två st Signe 10 mån och Sven 20 mån. Signe vaknar varje morgon vid samma tid som dina och vill gossa under täcket. Hon tassar mig mjukt och talar om att nu är det dags. Ibland hänger hon i rullgardinen också. Sven sover mer och går iväg när han vaknar.Mitt tipps är att busa med lillan så mycket man bara orkar på kvällen. Då blir hon så himla trött. Jag väcker henne och släpper ut om hon har sovit hela eftermiddagen!Svårt att ha de i sängen men det är väldigt tomt utan! /Agnes

2009-04-20 @ 12:39:20
URL: http://www.flickr.com/photos/31014255@N04/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0