Se på film?

Kitty Show The Bugs och The Birds är 2 filmer speciellt framtagna för katter. Ja gott folk ni hörde rätt en film till din katt.
I fågelfilmen är fåglarna i naturlig storlek och ljuden ligger på en högre ljudfrekvens. I insektsfilmen har man filmat med ett speciellt filter som framkallar väldigt tilltalande färger för katten.

Det är då tydligen meningen att man ska sätta på dessa filmer till katterna när dom är ensam hemma så dom har något att göra.
Har dock svårt att tro att dom skulle sitta och titta på dom...det är ju ändå katter som spenderar mesta dels av sin tid till att äta och sova.

Blev du nu ändå lite nyfiken och vill prova detta kan man köpa filmerna HÄR !

Finns det någon som sett dessa filmer får ni gärna höra av er och säga va ni tycker om dom...eller rättare sagt vad eran katt tyckte om dom!CATLOUNGEHittade precis en riktigt rolig kattsida som heter Cat lounge! Där kan man kolla sin katts horoskop, ladda ner katt kalender, prata med andra kattägare , se hur bra man passar ihop med sin katt och självklart läsa allt man behöver veta om sin katt m.m

Cat lounge hittar ni HÄR!

Tvättdags

Jag och lillgrisen ska gå och tvätta.Nisses bebisar

Här myser Nisse med sina 2 favoriter Maskis och Spindeln. Maskis är en gammal favorit som vart med länge nu. Han och hans mask bror kommer från Kattkomando syd  som främst arbetar med att hitta nya hem till katter.Nya leksaker!!

I veckan var det kalas när det inhandlades massa roliga saker till kissarna. Spindeln och ruggby bollen var en stor hitt! Resten har vi lagt undan som dom får lite senare.

Dom blir som galna när dom bara ser förpackningen på dessa cat-sticks. När dom ätit upp brukar dom sno åt sig pappret och ligga och lukta på det tills man tar det ifrån dom. Vill ju inte att dom ska börja käka plast också det räcker med allt annat dom trycker i sig.

Städhjälp

Vi försöker få ordning lite här i lägenheten. Är ju alltid lite rörigt när man precis flyttat in och det går väl sådär med dessa 2 tjockisar som ska prov ligga allt vi ska ta bort.Okej EN tjockis som ska provligga.

Lurvet under soffan


Igår hörde vi något konstigt ljud under soffan


Det var en vit hårboll som gled runt där under


Ingen får komma nära när Affe städar under soffan


Fast det ser ut som om han lämnar mer hår under soffan än vad han plockar upp

Nisse hjärta NisseNisse kollar in sig själv i sin favorit sten. Roligast av allt är när den ligger på bordet och man får veva iväg den så långt man kan och det låter BANG jätte högt i golvet!!!

Jobbiga Nisse

Som stör Alfons när han försöker vila på elementetTillslut tröttnar han och hoppar ner och Alfons får åter igen som han vill.

Bortresta


Affe har deckat efter allt skvaller läsandeNär husse och matte vart bortresta denna veckan har vi legat såhär och sovit hela dagarna. Skönt att ha huset för sig själva ibland!

Raka motsattsen


Den lilla prinsen sover på sin mjuka kudde


Och den hårda scoutern nöjer sig med att sova på en lampa på bordet

Vattenfontänen!!

Den fick äntligen komma hem till oss och togs emot med öppna tassar av katterna. Dom älskar den som tur är men igår när vi packade upp den och startade den brummande den nått så in i...
Vi kunde inte ens sova så mycket lät den och jag blev rätt sur eftersom det står att den skall vara oerhört tyst och Nisse som aldrig dricker vatten är på den hela tiden.
Så idag tog vi en tur tillbaka till zoo affären och som tur är visade det sig att pumpen var trasig i den vi hade. Vi fick en ny och den låter inte något alls! Ett stort plus är att den är sjukt snygg och enbart kostade 450 kr!
Kamoflage NisseNisse har kommit på en väldigt smart plan! När han ska vila lägger han sig på saker där han smälter in för han har märkt att om jag ser honom ligga och se så här söt ut så är risken väldigt stor att jag pussar ihjäl honom.

Sova sova sovaIgår var en sådan där dag då det inte hände någonting. Inte ens ett litet rejs bjöd dom på. Det var bara sova sova sova för hela slanten. Riktigt mysiga är dom.Nisses kärlekI helgen var vi och hälsade på Nisses stora kärlek Aztrid. Hon är så himla söt och vet om det också så hon låg mest och visade upp sig på sitt får och fick ta emot mängder med pussar och kramar.

RSS 2.0