Kattutställning och sköldpadds-bläckfisk

I söndags var vi åter igen på kattutställning i Ale arena i Kungälv. Betydligt större denna gången och nu ställdes även Nisses kärlek Astrid ut! Hon var så duktig och det gick jätte bra. Ni kan kolla in hennes sida HÄR.Knasse myser i sitt lila slott.Astrid och Michelle.

Sedan fanns det även ett litet bord där man kunde stödja hemlösa och omplacerade katter. Där köpte vi en sköldpadds-bläckfisk till Nisse. En stickad sådan precis som hans Maskis som han avgudar.
Och ja han älskaded den!Min pussunge.


Myspåsar

Nu har jag 4 stycken myspåsar som jag säjer ut för 100 kr styck. Den första är en stor rosa/blå som passar till stora katter och de andra 3 är för små katter eller kattungar då dom är lite mindre. De är i rött, grönt och svart.

Självklart kan man fortfarande beställa andra.Är du intresserad utav någon av dessa skickar du ett mail till alfonsochnisse@hotmail.com

Aktivering

Katter som lever inne rör inte lika mycket på sig som utekatter. Och är dom kastrerade rör dom sig ännu mindre därför är det bra att aktivera din katt genom lek osv. Vi har några speciella leksaker till våra som gör att dom måste anstränga sig lite extra för att till exempel få ut godis.

Här kommer några tips på aktiverings leksaker från SweCatHär kommer kattens naturliga jaktinstinkter fram då bollen rullar runt i cirkeln.
69:-Dessa vipp pyramider fylls med mat eller godis och hålls på plats genom en tyngd i botten. Katten måste nu vicka och gunga den åt olika håll för att få ut något.
149:-
Denna bollen är en stor favorit hos speciellt Nisse som kan hålla på i timmar. Den har små hål i sig som man lägger i mat/godis i och katten måste nu rulla bollen åt olika håll för att få ut godisen.

49:-Catch the mouse rundel.
De flesta katter älskar att fånga möss i hålor vilket är precis vad de får göra här. Katten slår till musen och då rör den sig runt i cirkeln vilket får katten att vilja jaga den.
129:-

Blomförstörare

Det går inte att ja en levande växt hemma som är giftig för dessa 2 sätter tänderna i dom direkt. Har dom inte sitt kattgräs så ryker allt annat grönt. Den enda orörda växten vi har nu är en stor vass kaktus. Den har dom testat och den var inte så god.

Nisses leksaker

Nisse myser med alla sina leksaker i sängen efter en lång dag ute på balkongen. Hur trött han än är så får INTE Alfons leka med leksakerna. Dom är Nisses och bara Nisses.

RSS 2.0