Katter i lera

Har roat mig med att leka med lera denna helgen. Blev mycket bakelser och annat mums men självklart även 2 små kissar. En svart och en vit, vad annars :)
Nu är bilden inte den bästa men söta blev dom iaf!
Dom riktiga katterna ligger och sover just nu. En på datorn så man får skriva runt hans tassar, och en jämte som petar på en varje gång han sträcker på sig.

Dom har för övrigt hoppat sönder ett torkställ idag. Duktiga dom är va?!


Hjälten

Som har jagat flugor,brorsor och prassliga möss hela dagen har nu tillslut deckat över fjärrkontrollen. Antagligen mitt i en lek. Och antagligen är det bara en liten powernap för att alldeles strax kunna rejsa gärnet igen.. men just nu är han så söt så man bara vill bita honom. Och det är precis vad ja ska göra nu!  <3
Godnatt :)
Veterinärbesök

Tidigt imorse bar det av till veterinären,årlig vaccination stod på schemat. De va ett jäkla liv i bilen men så fort vi stannade blev de knäpptyst.
Alfons bet farbror doktorn i handen när han fick sin spruta. Sen även mig som straff för att ja kört dit honom.
Nisse därimt hoppade självmant upp på bordet och satte sig fint och väntade på sin tur. Skönt att det är pli på en av dom iaf!

Nu ligger stackarna här helt utslagna, Alfons har inte ens tagit sig ur transportburen haha.


Kameleont

Nuffe lekte kameleont häromdan. Vet inte hur länge han stod där utan att ja hittade honom. Nu va det iof inte det första stället jag letade på, på tavelramen på väggen lixom, men ändå. Knäppkatt.


Stooora ögon

Älskar hur Alfons ögon blev på den här bilden. Stora bollar... och Nisse ser bara knepig ut haha.


Fredag den 13de

Och min lilla mask har stuckit sig på en geting 2 gånger innomhus. Han är duktig han. Förra året stoppade han in en humla i munnen men inte har han lärt sig nått av det inte.

Så nu ligger han här helt utslagen och förstörd. Men söt Nisse kommer och pussar på honom ibland :)


Nyfikna Nisse

Nisse va ett riktigt pain igår när ja skulle dricka vatten. TROTS att han inte gillar att dricka ur glas skulle han ändå i och veva med tassarna och truten. Som en liten igel. Tillslut gav jag upp och gav han glaset. Då gick han.Ååhh va har du där??Snälla får ja smaka?Snääääällaa?Blää bara vatten?!Finns det inget annat? Lite glass kanske??


RSS 2.0