Mås jägar´n

Denna lilla söta boll kan ligga och sova så lugnt så lugnt och sen helt plötsligt kasta sig ur hängmattan och rusa mot köket. Då är det en liten fågel som smakat på fågelmaten där utanför och som nu blir bortjagad av Alfons.
Han kan sitta i timmar nedanför fönstret och vänta på dom små pippisarna och så for dom landar hoppar han upp och skrämmer dom. Kanske dags att köpa nya leksaker åt honom...?

Ska även tillägga att detta är den 3de krukan han förstört när hans tjocka rumpa ska upp i fönstret. Husse föreslog plastkrukor idag men ja skulle inte tro de va, de här dras från månadspengen!
Modell Nisse
HJÄLP BAMSE

Här kommer en tjej som är i stort behov av lite hjälp.


Hjälp lille Bamse ♥
Bamse är en underbar norsk skogskatt på knappt 3 år som jag och Kalle köpte av en uppfödare. Saken var den att han bodde i ett garage och var extremt vanskött. Vi gick till vetrinären och han fick behandling för en hel del sjukdomar så som kattsnuva och mask i magen besöket var oväntat och väldigt dyrt. Nu har Bamse varit hos vetrinären igen och dem tog prover och det kan vara så att lille bamse har njurproblem eller/och problem med levern, är detta fallet så är det snällaste för Bamse att få somna in. Är det inte så så måste han ändå genast genomgå operation för att ta bort flera tänder då det är konstaterat att han lider av en tandsjukdom. En tandsjukdom som är oerhört smärtsam (tanden fräts ner till pulpan) och han har svårt att äta.
Inget av detta går på försäkring och kommer kosta ca 7500 kronor. Efter första besöket betalade vi 4000 kronor och vi har lagt ner massa tid och kärlek på denna unika katt. Han är värkligen värd allt i världen för han älskar alla och pussar och kramar alla som hälsar på men våra resurser har nått botten och vi behöver så snabbt som möjligt få in pengar till tandoperationen (förhoppningsvis). Bamse är en helt underbar katt som älskar livet hos oss och vi tycker att med tanke på hans sorgliga förflutna att han är värd en chans till att leva ett bra liv.. Även Aztrid (vår andra katt) skulle vara minst sagt olycklig utan honom dem gör allt tillsammans och älskar att leka och pussas.

Så hjälp oss att hjälpa bamse! Maila mig om du vill bidra med några kronor (många bäckar små)
Bamse och vi skulle bli jättetacksamma! ♥

mich@live.se
Katastrof

Nisse har en dålig hårdag och vill inte vara med på bild idag. Ingen idé att bråka när han surar.
Påsk Måns

I år fick Måns uppleva sin första påsk. Satte nog djupa spår då han lekte med ljusen och tände eld på den fluffiga svansen (som nu inte är så fluffig längre ) och även lyckades trilla ut från fönstre och landa i en buske. Han såg väldigt förvånad ut och låg blickstilla resten av kvällen. Han han iaf leka lite med sitt påskägg innan han shockskadades.
Vad blir det till middag?

Katt kanske? Inte mycket kött på den här men vi får köra på mer potatis istället.


Andas frisk luft

ENORMT dålig uppdatering på de här stället. Sorry men ja ska skärpa mig. Men ja skyller på killarna..dom vill inte ställa upp på bild så mycket.

I veckan satt vi ute på balkongen för första gången på lääänge. Har tappat bort deras selar så de blev dessa "gay" selar med strass på. Det är deras kära husse som kallar dom så och dom får bara användas när han inte är hemma eftersom katterna tydligen skäms.
RSS 2.0